1-5 dages levering |14 dages returret |Unikt sortiment

L/V Varmepumpe Baxi & Metro


Luft til vand varmepumpe

Reducer varmeudgifterne

Har du et gammelt oliefyr, kan du nemt reducere dine varmeudgifter betydeligt, hvis du udskifter det med en luft til vand varmepumpe. En Metro i model er velegnet til de fleste huse da det er en højtemperatur varmepumpe kan den lave en fremløbstemperatur på op til 63 grader med  en udetemperatur helt ned til – 25 grader, ved en udetemperatur på – 10 grader kan fremløbstemperatur komme op på 65 grader, så ønsker man at spare på varmeregningen er Metro i model velegnet. Udskifter du oliefyret kan du spare helt op til halvdelen af dine varmeudgifter, og så opvarmer den både dine rum og dit brugsvand. Metro i model er velegnet til både gulvvarme og radiatorvarme.

Opsætning af luft til vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpe fungerer ved at udnytte varmeenergien i luften gennem en udendørs del og en indendørs del. Luften udenfor suges igennem en varmeveksler, hvor varmen overføres til et kølemiddel, som så opvarmer vandet. Udedelen placeres i nærheden af dit hus, og indedelen med styreelektronikken placeres inde i huset.

Når vi hos Jysk Boligopvarmning monterer en luft til vand varmepumpe, fjernes først det eksisterende anlæg, hvorefter indedelen kobles til jeres nuværende rørsystem. Afslutningsvist opstiller vi varmepumpen udendørs, hvor der trækkes rør mellem varmepumpen og indedel.

Anlægget kan købes med komplet indedel, d.v.s. du har varmvandsbeholder, bufferbeholder, diverse rørføringer og styring i 1 unit, kniber det med pladsen kan indedelen splittes op i en separat varmvansbeholder og bufferbeholder, styring og der skal så laves rør mellem de forskellige beholdere

 

Skal vi installere luft til vand varmepumpe hos dig?

Vil du vide mere om fordelene ved luft til vand varmepumper, eller er du i tvivl om, om det er den rette løsning for dig, er du velkommen til at kontakte os. På telefon 22 41 29 57 sidder vi klar med kyndig rådgivning og vejledning om vores produkter og ydelser. Du kan også kontakte os på jyskboligopvarmning@jyskboligopvarmning.dk. Med base i Kibæk ved Herning servicerer vi servicer i hele jylland som Ikast, Holstebro, Ringkøbing, skive, viborg, vejle, struer & mange flere steder. vi tager også gerne til fyn & sjælland.

MK Varmeteknik