1-5 dages levering |14 dages returret |Unikt sortiment

Pillebrændeovn


Pillebrændeovn

 

Søger du en effektiv og billig varmekilde?

Der er mange fordele ved pillebrændeovne, som vedrører både din økonomi, miljøet og brugervenligheden, og mange danskere vælger derfor en pillebrændeovn som suplerende varmekilde til deres hjem. Ikke nok med at en brændeovn til træpiller kan reducere din varmregning betydeligt, kan den også skabe en hyggelig stemning i din bolig. Udseendemæssigt minder ovnen meget om den traditionelle brændeovn, og det klassiske og enkle design passer derfor ind i enhver stue og giver samme hyggelige lys og stemning

 

Brugervenlig og miljørigtig

En træpille brændeovn er yderst brugervenlig, idet den mere eller mindre klarer sig selv og blot kræver genopfyldning af træpiller indimellem. Det er en nem og bekvem form for opvarmning, og du kan indstille ovnen til at gå i gang på bestemte tidspunkter. En brændeovn til piller soder desuden meget mindre en almindelig brændeovn, hvilket sparer dig for en del rengøring. Den skal stadig holdes ren og pæn, men vedligeholdelsen kræver minimalt af dig, og så slipper du desuden for at hugge og slæbe brænde. Desuden udleder en træpille brændeovn mindre CO2 end en almindelig brændeovn, men afgiver samme gode varme men med en bedre fordeling af varmen.

 

Kontakt Jysk Boligopvarmning

Vil du vide mere om vores brændeovne til træpiller, er du velkommen til at kontakte os på telefon 22 41 29 57 eller mail jyskboligopvarmning@jyskboligopvarmning.dk. Vi sidder altid klar til at vejlede og rådgive dig, og vores store erfaring inden for pillebrændeovne og andre varmekilder gør os til en yderst kompetent samarbejdspartner. Fra vores base i Kibæk ved Herning har vi hjulpet kunder blandt andet i og omkring Herning, Ikast, Holstebro og Ringkøbing, men begrænser os ikke hertil!

MK Varmeteknik