1-5 dages levering |14 dages returret |Unikt sortiment

Stålskorsten & Røgrør


 

Røgrør og stålskorsten

 

 

Alt til din brændeovn

Der findes intet hyggeligere end lyden af en knitrende brændeovn, men skal man have brændeovn, skal man også have skorsten og røgrør! Her på siden finder du Jysk Boligopvarmnings udvalg af røgrør og komplette stålskorstene. Vi forhandler alt inden for boligopvarmning, og vi er din professionelle og kompetente sparringspartner, når du leder efter den helt rette opvarmningskilde til dit helårshus eller sommerhus.

Kvalitetsprodukter til gode priser

Jysk Boligopvarmning går ikke på kompromis med kvaliteten, og det gælder både vores installationer samt vores produkter. Hos os kan du forvente at finde de bedste produkter og den bedste service. Vi har stor erfaring med brændeovne og pille brændeovne og kan derfor yde dig en yderst kompetent og professionel service. Med vores store erfaring er vi i stand til at rådgive dig til den bedste løsning til netop dit behov, og vi er ikke blege for at komme med et uforpligtende tilbud. Uanset om du skal have monteret brændeovn, pillefyr, varmepumpe eller røgrør eller skorsten, finder du både produkterne og ydelserne hos os til konkurrencedygtige priser.

Monter selv eller lad os om det

Vores dygtige medarbejdere har stor erfaring med montering af skorstene og røgrør, og monteringen sker derfor nemt, hurtigt og effektivt. Har du selv mod på at kaste dig ud i installationen af dine nye røgrør eller skorsten, kan det sagtens lade sig gøre, hvis du er ferm på hænderne. Du skal blot huske, at en skorstensfejer skal godkende opsætningen, så du er sikker på, at sikkerheden er i top, og at delene sidder som de skal, inden du tager den i brug.

Røgrør

Hos Jysk Boligopvarmning forhandler vi røgrør til skorsten, brændeovn og pillefyr til konkurrencedygtige priser. Du finder forskellige størrelser, både med og uden isolering, så du kan være sikker på at finde de rette røgrør til dit formål.

Stålskorsten

En stålskorsten er et godt og prisvenligt alternativ til en muret skorsten, hvis du ejer eller gerne vil investere i en brændeovn. De er yderst nemme at opsætte og kan monteres både på tagets overflade samt husets ydervægge. Det betyder, at du kan placere brændeovnen lige hvor du ønsker, hvad enten det er i et hjørne eller midt på en væg. Når du monterer skorsten skal du være opmærksom på krav om materialer, vedligeholdelse samt installeringsmetode, så sikkerheden er i top og der ikke er risiko for sundhedsskadelige gener. Også her står vi hos Jysk Boligopvarmning klar med kyndig rådgivning.

 

Kontakt Jysk Boligopvarmning i dag

Vil du vide mere om vores services eller produkter, er du velkommen til at kontakte Jysk Boligopvarmning på telefon 22 41 29 57 eller mail jyskboligopvarmning@jyskboligopvarmning.dk. Vi sidder altid klar til at vejlede dig på kompetent og professionel vis, og vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud. Vi kører primært ud og montrer i og omkring Herning, Ikast, Holstebro, Ringkøbing og Kibæk, hvor vi har base, og vi kører med glæde også ud til dig!


 

MK Varmeteknik